luni, 9 noiembrie 2015

Ora Exacta - Timpul

http://ora-exacta-in-romania.blogspot.ro/
Ora Exacta este o măsură în care evenimentele pot fi comandate din trecut prin prezent, în viitor, şi, de asemenea, măsura de durata evenimentelor și intervalele dintre ele. Data Si Ora Exacta este adesea menţionată ca a patra dimensiune, cu trei dimensiuni spaţiale.
Timpul a fost mult timp un subiect important de studiu în religie, filosofie, şi ştiinţă, dar se definesc într-o manieră aplicabile pentru toate domeniile de activitate fără circularitate a scăpat în mod.

Două puncte de vedere contrastante pe timpul diviza mulţi filosofi proeminent. O vizualizare este că timpul este parte din structura fundamentală a universului — o dimensiune independent de evenimente, în care evenimentele apar în succesiune. Sir Isaac Newton abonat la acest punct de vedere realist, şi, prin urmare, este uneori menţionată ca timp newtoniene. Ora Exacta Pe Glob opuse este că timp nu face referire la orice fel de "container" că evenimentele şi obiecte "trece prin", nici orice entitate care "curge", dar că este în schimb o parte din o structură intelectuale fundamentale (cu spaţiu şi număr) în care oamenii de ordine şi compara evenimente. Acest punct de vedere al doilea rând, în tradiţia de Ora Si Data Romaniei şi Immanuel Kant, Ora Exacta In Lume deţine că timp nu este nici un eveniment, nici un lucru, şi astfel nu este în sine măsurabile nici poate a fi parcurse.

Ora Exacta In Bucuresti este unul din şapte cantitățile fizice fundamentale în ambele sistemul internațional de unități și sistemul internațional de cantităţi. Timp este folosit pentru a defini alte cantități — cum ar fi viteza  astfel încât definirea timp în cantităţi care ar duce la circularitate de definiţie. Ora Exacta Online o definiţie operaţională de timp, în care se spune că respectarea unui anumit număr de repetări de unul sau un alt eveniment ciclic standard (cum ar fi trecerea de un pendul free-swinging) constituie o unitate standard, cum ar fi a doua, este foarte utilă în desfăşurarea atât experimentelor avansate şi afacerile de zi cu zi de viaţă. Definiţia operaţională lasă deoparte întrebarea dacă există ceva numit timp, în afară de numărare activitatea doar menţionat, că fluxurile şi că poate fi măsurat. Investigaţiile de un continuum unic numit spațiu-timp pun întrebări despre spaţiu în întrebări despre timp, întrebările pe care îşi au rădăcinile în lucrări de studenţi timpurie a filozofiei naturale.

În plus, poate fi că există o componentă subiectivă la timp, dar dacă este sau nu timpul în sine este "simtit", ca o senzatie, sau este o hotărâre, este o chestiune de dezbatere.
Temporală de măsurare a ocupat oamenii de ştiinţă şi tehnologi, şi a fost un prim motivarea de navigare şi astronomie. Evenimente periodice şi mişcare periodică au servit mult timp ca standardele pentru unităţi de timp. Exemplele includ mişcare aparent al soarelui pe cer, fazele Lunii, leagăn de un pendul, şi bătaie de inimă. În prezent, ora exacta pe glob unitatea internaţională de timp, a doua, este definit de măsurare frecvenţei electronice de tranziţie de atomi de cesiu (a se vedea mai jos). Ora Exacta A Romaniei este, de asemenea, o importanță semnificativă sociale, cu valoare economică ("timpul este bani"), precum şi valoare personală, având o conştientizare a perioadă limitată de timp în fiecare zi şi în viață umană.

http://oraexacta.eu
constant savanţi. cu toate acestea, diverse domenii precum afaceri, industrie, sporturi, Ştiinţe, şi artele toate să includă unele noţiunea de timp în sistemul lor de măsurare respective. unele definiţii simplu de timp includ "timpul este ceea ce ceasuri de măsură", Ora Exacta In Bucuresti care este o definiţie problematică vagi şi auto-referenţial care utilizeaza dispozitivul utilizat pentru măsurarea obiectul ca fiind o definiţie a subiectului, şi "timpul este ceea ce ţine totul de intampla la o dată", care este fără fond sensul în absenţa definiţia de simultaneitate în contextul de limitările de senzaţie umane , observarea evenimentelor, şi percepţia de astfel de evenimente. Ora Exacta Pe Glob

Un comentariu: